Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2014. június 25., szerda

2.ViharsaRock Fesztivál

2.ViharsaRock Fesztivál - Orosháza - 2014.június 21. - 1.nap




Kedves jóízlésű rockkedvelők! Nagy örömmel jelenthetjük hogy elkezdtük a 2.ViharsaRock Fesztivál-t, melyet idén koncert-sorozat formájában rendezünk meg. Minden buli a felújított Rock Klubban lesz! Az elmúlt szombaton volt az első napunk, és remekül sikerült!



Első zenekarunk a Jammy volt, melyben most mutatkozott be Szőke Mihály énekes. Nagyon jó volt a műsoruk, kár hogy ez a kiváló funky-jazz-rock keveseket érdekel. A magam részéről hiányoltam a multkori szaxofont az együttesből, ennek ellenére tetszett a műsoruk, és itt szeretnénk megköszönni hogy megtisztelték fesztiválunkat!


Szőke Misi belépésével a hangzás ugyan egy kicsit populárisabb lett, de a Jammy továbbra is elkötelezettje a minőségi rockzenének.


Jammy:


Leszkó Róbert - gitár
Berta Péter - dob
Szőke Mihály - ének
Szűcs András - basszusgitár
  
Másodiknak a szegedi Crossroad Band lépett fel, és a jólismert rock-slágereket tolták. Volt itt Gary Moore, Deep Purple, Black Sabbath stb. Nekik is nagy köszönet jár!
Az orosházi kötődésű dr.Musztafa László dobos és zenekara láthatóan a rockzene legismertebb zenekaraitól játszotta dalait, műsoruk jó volt.

Crossroad Band:
       Pozsár Krisztián - basszusgitár
       Ábrahám Zsolt - ének
       Ménesi Tamás - gitár
       Bíró János - gitár
       dr.Musztafa László - dob


Közben elkészült a Léna által főzött pörkölt a vendégek számára, megérkezett Török Ádám is. Csikós Gabi jóvoltából főzhettünk, ő rendezte a kaját, nagy köszönet érte.





A közönség este kilenc órára olyan 150 fősre bővült, és következhetett az est főműsora. Néhány szót a hangosításról. Csak elismerés és köszönet jár a K&S hangtechnikának, hiszen már hosszú ideje partnerünk, és nélkülük nem működne a Rock Klub élőkoncert része. Hallatlanul profi módon szólaltatják meg számunkra a fellépők zenéit, és most már fényeffektusokkal is bővítik a repertoárt. Egyszóval kiváló hangosítás, jó idő, jó közönség, és nagyszerű zenészek biztosították a sikert.   


Ulrich Öcsi és társulata négy nótával kezdett, és már ekkor hallatszott hogy nagyon együtt van minden. Az URB alap-trióhoz ezen az estén vendégként csatlakozott a hódmezővásárhelyi Nagy Bence szájharmonikás, és a nagyon fiatal és tehetséges Csikós Nándi billentyűs az Örökség zenekarból.

Török Ádám orosházi barátai (vagy nevezhetjük URB Projekt-nek is):
Bogdánffy Csaba - dob
Rácz László - gitár
Nagy Bence - szájharmonika
Csikós Nándor - billentyűsök
Ulrich Öcsi - basszusgitár

A csapat lenyomott négy nótát, köztük a nyitó "Hoochie Koochie Man"-t, majd Mihály Zoltán rendező, klubvezető bekonferálta a magyar rockzene egyik nagy ikonját, TörökÁdámot.



Ami ezután jött, az nagyon, nagyon szinvonalas volt! Ádám még most is úgy meg tudja mozgatni a levegőt maga körül, ahogyan azt nem sokat tudják hazánkban! Sorra jöttek a Mini nagy nótái, és Török Ádám még a közönséget is megénekeltette. A koncertet megtekintő mintegy 150 ember láthatóan nagyon élvezte ezt a szuper előadást. Az ilyen és ehhez hasonló klubkoncertek adják sokszor a zene olyan varázsát, melyet egy nagykoncerten sosem hallunk.



És most szóljunk a Barátokról, akik olyan kiválóan játszottak Török Ádám mögött, hogy az ember azt gondolta, ez a felállás már vagy 10-20 koncertet biztosan adott ezt megelőzően. De nem igy van, hiszen ez egy egyszeri, megismételhetetlen és fantasztikus produkció volt. A dob-basszus alap a legszebb Mini-időkre emlékeztetett, a zenészek minden pillanatban figyeltek a mester zenei "rezdüléseire", aki időnként átadta a terepet egy egy szólóra a zenészeknek.

Rácz Laci is megrázta magát és jól gitározott, Bence a legjobb pillanatokban fújta a magáét, és hát meg kell valljam az orgonista Csikós Nándi rajongója lettem. Hatalmas tehetség, és hihetetlen módon érzi a zenét. De nem csak érzi, nyomja mint a fiatal Jon Lord! Nagy jövő vár erre a fiatalemberre!


Török Ádám műsora nem volt jam-jellegű, ez egy felépített műsor volt, és még azok is elismerően nyiltakoztak akiknek nem a Mini volt a kedvenc zenekara. Török Ádám nagyon elégedett volt ujdonsült zenészeivel, és mindjárt meg is hívta ezt a projektet budai klubjába egy fellépésre.





A Rock Klub ismét sikeres koncertet szervezett, és minden erejével azon van, hogy a minőségi élőzene egyre nagyobb teret nyerjen városunkban. Meggyőződésünk, hogy ezt leginkább a kisebb klubkoncertekkel tudjuk elérni, mert aki eljön ide, az érzi, itt "feeling" van a levegőben!






























Nagy öröm számunkra, hogy sikerrel nyitottuk meg a 2.ViharsaRock Fesztivál koncert-sorozatát, és itt ragadnám meg az alkalmat hogy megköszönjük támogatóinknak a segítséget, mert nélkülük nem jöhetett volna létre ez az esemény. Vannak akik inkognitóban szeretnének maradni, de van aki nem, igy köszönetünket fejezzük ki az alábbiaknak:

Orosházi Városi Televízió, OrosCafé, Orosházi Élet, S-Copy, K&S Hangtechnika, Elektro-Art BT, Tourinform, Jövő Építők TDM, Csikós Gábor, Dominó Büfé, Like Magazin, Juszth Zsigmond Városi Könyvtár.






Folytatás július 19-én, a 2.ViharsaRock Fesztivál második napján!!!!