Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2014. augusztus 1., péntek

ViharsaRock Fesztivál - 3. (záró) nap - 2014.augusztus 3.

Azért hatalmas mázlink volt ezzel a fesztivállal! Ezen a nagyon hektikus nyáron szinte két-háromnaponta esett az eső, és mégis, mindhárom napunkon ragyogó jó idő segített bennünket! Onnan föntről! Ez nem véletlen.
3-án, vasárnap jött el az ideje hogy lezárjuk az idei fesztivált.
Elég nehezen indult, az első fellépő az Electrons volt, 18.40-kor kezdtünk, és innen kezdve folymatosan csúsztunk. Valami nem stimmelt a csapatnál, azt láttuk hogy nem voltak egybenm és ez nem Árva Gabi keze miatt volt, az rendben nyomta amit kell a basszuson. A többiek voltak most formán kívül.
Viszont nagy köszönettel tartozunk Árpi Barátunknak a dobszerkóért, mert végig fennhagyta a szinpadon.

Az már biztos, hogy soha többet nem rendezünk bulit négy zenekarral, mert mindig közbejön valami.

Az Electrons képekben:









Köszönjük hogy eljöttetek!


Egy kis szünet után következett a Black River Blues Band.  Nagyon kellemes meglepetést okoztak, Erdélyből jöttek, utaztak vagy 800 km-t és kiválóan lenyomták műsorukat! Az énekes nagyon profi volt, le a kalappal. 




























Amit aztán Cserey Csaba dobos produkált, az már igen!  Játszi könnyedséggel kezelte az ütőket, látszott hogy vérbeli muzsikus, mégha a dobosokra ezt ritkán is szokták mondani! Nem véletlen hogy sokan meghívják vendégszerepelni, hiszen mindent eldobol, jazz-t, rock-ot, bluest, és mindezt magas fokon. 





Egy végtelenül közvetlen, jó embert, és kiváló zenészt ismerhettünk meg! Köszönjük hogy megtisztelte Fesztiválunkat!

&&&&&&&

Petendi Tomi gitárost már sokan ismerjük, tavaly a főtéren a Petenders nevű zenekarával adott nagysikerű koncertet. Most egy fantasztikus trióval érkezett, melyben a basszusgitáros-énekes Bűdi Szilárd volt, akit a Voice tehetségkutató műsorból ismerhetünk.