Forditó

Összes oldalmegjelenítés

Hírek


------------------------------------------------------------------------------------------------

2012-11-13
Az Electrons nagyon készül a 23-i koncertre! Ma beszéltünk velük, 2 x 1 órát nyomnak majd a rock nagyjaitól: Taste, Uriah Heep, Steppenwolf, Ten Years After stb.

Holnaptol a plakátokon is olvasható!!!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

2012-11-12
Az utólsó pillanatban megérkezett a Gyulai Megyei Bíróság végzése a mai napon Egyesületünk uj székhelyéről, és az új elnökkel Tóth Tibivel azonnal beadtuk pályázatunkat az Önkormányzatnak. Reméljük sikeres lesz. Hétvégén program szerint megyünk, de elképzelhető egy két ujdonság bemutatása is, mivel sok uj lemez jelent meg a napokban.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

2012-11-10
Ma megérkeztek az Emlékkoncert felvételei, a szükséges vágási munkák után péntekre talán készen lesznek. Mostmár csak a nyitó ÖDI Blues Band műsora hiányzik, de azt a Városi Televizió felvette, és remélhetőleg hamarosan abból is kapunk felvételt.

---------------------------------------------------------------------------------------------------

2012-11-09
Mivel a múlt héten tönkrement a dvd-lejátszónk, vettünk egy ujat (ill. "Birka" vetetett velünk), ami mindent tud, pendrive-ról is szépen dolgozik. Ma már nem fáztunk hiszen be volt nyujtva, igaz csak őrlángon üzemelt a rendszer, de már ez is jobb volt mint a didergés. A mára meghirdetett program ment, megnéztük az amerikai Mutzie zenekarról szóló prezentációt, John Mayall 2010-es koncertjét, és belehallgattunk a Focus együttes vadonatuj X. címre keresztelt albumába.

Közben azért tájékoztattuk a tagságot a legujabb fejleményekről is.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

2012-11-06
Szokatlan módon ma este (kedd) is találkoztunk a Klubban. Ennek oka az, hogy ujra lejött a filmes csoport Budapestről, hogy kiegészítő felvételeket készítsenek Klubunkról. A Filmművészeti Főiskola hallgatói csináltak velünk riportokat, megszólaltatták a klub tagjait és mintegy kétórányi anyagot forgattak.
Igéretük szerint a vágási munkák után kapunk a felvételből.---------------------------------------------------------------------------------------------------

NOVEMBERI PROGRAM:


------------------------------------------------------------------------------------------


2012-10-26

Vízió koncert
Októberi klubkoncertünkre elfogadta a meghívást a Vízió zenekar, mely idén ünnepli 30 éves fennállását.
Harminc év nem kevés idő, és egy zenekar életében természetes hogy ezen időszak alatt számos zenész megfordul a csapatban. Idén nyáron már tartott a csapat egy jubileumi koncertet a Művelődési Központban, és ezt szinte megismételték klubunkban is. A szinpad kicsinek bizonyult időnként, hiszen volt olyan hogy 11 zenész nyomta a bulit, de sok jó ember kis helyen is elfér, tartja a mondás, és ez igaz a Vízióra is. Jó kis csúszással kezdődött a műsor, melyben elhangzottak a zenekar régi, nyolcvanas években írt dalai is. Kecskeméti Imre gitáros-énekes-zenekarvezető sorra hívta fel a szinpadra a Vízió régebbi tagjait, akikkel remek és hangulatos progresszív hangzású zenét produkáltak.
Az alapfelállásban:
                   Kecskeméti Imre szólógitáros,
                   ifj.Kecskeméti Imre basszugitáros
                   Kizur Péter dobos
                   Kecskeméti Laura hegedűs
                   Skita György énekes
                   Baliga Ádám orgonista
                   Hetényi László  akusztikus gitáros 

szerepelt, majd jöttek a "vendégek" és a Vízió korábbi tagjai:
Béres Enikő ének
Murvai Ágnes hegedű,ének
Kovács Zoltán billentyűs hangszerek
Törköly József ének
Szokolyai Zsolt billentyűs hangszerek
Sárecz Viktor dob


Meg kell említeni, hogy a koncert teljes ideje alatt a dalokhoz illeszkedő kiváló filmvetítést láthattunk. A közönség megint vevő volt az élő-zenére, mi szervezők is meglepődtünk azon, hogy mennyien jöttek. Nem kell szerénykednünk, ismét telt ház, és ez bizonyíték arra, hogy kell ez a klub városnak, és mindez csak mégjobban ösztönöz bemmünket arra, hogy a jövőben is folytassuk, és igyekezzünk bemutatni a rock, a blues, a jazz minél több válfaját a Tisztelt közönségnek.

Köszönet a Vízió együttesnek!

Hamarosan fényképek is jönnek!!!!!!!!!!!!


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Kedves Tagság!
2012.október 26-án a Vízió koncert előtt 18.30-kor
RENDKÍVÜLI KÖZGYŰLÉST
tartunk, melyre minden egyesületi tagot elvárunk!
------------------------------------------------------------------------------------------------


2012-10-15Az Orosházi Rock Klub 2012 októberi további programjai:


október 19:  Klubnap - Progresszív est: bemutatjuk a Camel zenekart

október 26:  Klubkoncert - fellép a VIZIÓ együttes.

-------------------------------------------------------------------------

A bemutatkozás sikeres volt

Az emlékezés általában szomorú érzésekkel tölti el az embert, azomban
a 2012.október 12-én megrendezett Radics Béla-Jimi Hendrix Emlékkoncerten
ez közel sem így történt. Mi szervezők is meglepődve tapasztaltuk hogy igen komoly volt az érdeklődés, a műsor végső részében már majdnem teltház volt a Művelődési Központ színháztermében. Sokan jöttek, hogy az Orosházi Rock És Blues Egyesület első igazi bemutatkozó rendezvényén felidézzék szép emlékeiket, melyek ehhez a műfajhoz kötik őket, jöttek vidékről, Törökszentmiklósról, Hódmezővásárhelyről, Tótkomlósról és máshonnan is.

Mindezt látva úgy éreztük hogy van kereslet a rockzenére, régen kellett volna már ilyen rendezvényt szervezni városunkban. Minden adott volt ahhoz, hogy a közel 300 ember jól érezze magát, a hangosítás profi szinvonalú volt, a fellépő zenekarok pedig átérezve az esemény jelentőségét, rendkivül jó szinvonalú zenével álltak közönség elé.

A 30 éve elhunyt legnagyobb magyar gitárosra, Radics Bélára és a nemzetközi rockzene leghíresebb gitárosára, az éppen 70 éve született Jimi Hendrixre emlékeztünk elsősorban, de filmes összeállításban megemlékeztünk a rockzene már eltávozott zenészeiről is, akiknek oroszlánrészük volt abban, hogy ez a műfaj kivívja rangját a művészetek palettáján.

Összegezve megállapítható, hogy az utóbbi évek egyik legszinvonalasabb rock-rendezvényén vettünk részt, ezt számos köszönő levél, és elismerő megnyilvánulás bizonyította. Mindez tovább erősít bennünket abban a törekvésünkben, hogy mindent megtegyünk ennek a műfajnak a népszerűsítése érdekében, és továbbra is azon munkálkodunk hogy egyesületünk klubja kiszolgálja a rockzene iránt érdeklődők igényeit.

És ne felejtsük el azokat aki segítettek hogy ez a minifesztivál így sikerüljön, ezért köszönetet mondunk támogatóinknak:

          Petőfi Művelődési Központ
          Városüzemeltetési és Szolgáltató RT
          Otthon 2 Söröző
          Szuperinfo
          Gyarmati Trans
          S-Copy
          Elektro Art Bt
          Asztalos Depo Kft
          Ilovszky Tüzép
          Kárai Trans
          La Rosa Pizzéria
          Mackie Hangtechnika
          Mihálka András
          Rock Klub Orosháza
          Kecskeméti Krisztina
          OrosCafé
          Radics Béla R.B. Emléktársaság
          Rádió 1
          BEOL - Korbely György

és nem utólsósorban a két fantasztikus festményért:
         Mihály László
         Garamvölgyi Gréta

Orosházi Rock És Blues Egyesület--------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012- október -  Élménybeszámoló
2012.09.30-án a "PECSA" Music Hall-ban megrendezett Bencsik, Barta, Radics emlékkoncerten, ún. "ÉGI KONCERT" -en az Orosházi Rock Blues Jazz Klub is képviseltette magát 8 fővel.

Megérkezésünkkor először ellátogattunk a gitárkirály szobrához Csepelre, egy csokor virággal tiszteletünket fejeztük ki a legenda előtt, (aki 1946.február 06-án született és 1982. október 18-án hunyt el,majd elindultunk a koncert helyszínére.

Megérkezésünkkor László Andrással a Radics emléktársaság vezetőjével volt találkozónk. Rövid beszélgetés után megkaptuk az útbaigazítást, mit, hol merre találunk, kisebb biztonsági ellenőrzés után beléptünk a zene szentélyébe.

A bulit az esztergomi Tűzkerék XT zenekar nyitotta. Sorra jöttek a Radics nóták többek között a „Csodálatos utazás”, „Királyi madár”, „Láng szívű lány” stb. A második részt egy Hendrix-blokk követte, fergeteges gitárszólókkal színezve. Erről a zenekarról tudni kell, azon kívül, hogy profi muzsikusok és kiváló zenészek, október 12-én ők zárják a nálunk megrendezésre kerülő Radics-Hendrix emlékfesztivált.

Rövid átszerelés után következett Schuszter Lóri és a P-Mobil. Ők a fiatalon, és tragikusan elhunyt Bencsik Samunak rótták le tiszteletüket a rockzene oltárán. Hallhattuk a régi Mobil nótákat, mint pl. „ A Főnix éjszakája”, Pokolbatartó vonat”, „Menj tovább”, „Kétforintos dal”, „Utolsó cigaretta”, „Forma 1”. Itt kell megemlíteni egy nagyon tehetséges ifjú titánt, Lóri fölfedezettjét, egy 14 éves úriembert. Profi módon illeszkedett a csapatba, minden megilletődöttség nélkül 2 szám erejéig nyűtte a húrokat. Remélhetőleg nem fog elkallódni a srác!

A huszonegynéhány fellépő közül megemlíteném Szücs Antal Gábort, Laux Józsefet is, ők is pár szám erejéig megemlékeztek a szintén tragikusan elhunyt Barta Tomiról.
Hallhattuk többek között az „Ő még csak most 14” című klasszikust is.

Szólnék még Varga Miklósról, akin nem fog az idő, ugyanolyan érces hangon nyomta a "Halálkatlant" mint fénykorában. Látható,hallható volt többek közt,Felkai,Frenreisz.Gál Gábor,Harmath Albert,Kékesi "Bajnok",Lugosy,Pálmai,Papp Gyula,Sáfár Öcsi,Zselenc László STB...A Barta blokk-ban volt egy kellemes meglepetés,a mintegy háromezer főnyi közönségnek,mikor valamennyi gitáros együtt volt a színpadon!Ez is örök élmény! Mikor egy biccentéssel,bólintással tudatták egymással a gitárosok, Most Te nyomod a szólót öreg! És ment minden,ahogy kell! Ez a profizmus!

Később vastaps köszöntötte Adamis Anna,és Horváth Attila szövegírókat,akik meghatározó személyei a magyar zenei életnek, a mai napig! Külön tisztelet a munkásságuk előtt!

Záró akkordként pedig Bergendi István szaxofonjátékával felcsendült a "Csillag leszel" című örökzöld, melyet a közönség együtt énekelt a zenészekkel. Ekkorra megtelt a színpad a fellépőkkel, s szűnni nem akaró vastapssal búcsúzott a lelkes közönség a fellépő művészektől! Azt hiszem,az idelátogató rock zenét szerető közönségnek felejthetetlen élményt nyújtott ez a kellemes,vasárnap este! Köszönet a szervezőknek, előadóknak, és akik azon fáradoztak, hogy ez a koncert méltó emléket állítson e három nagyszerű muzsikusnak!

Tóth Tibor 
                                                                              

-------------------------------------------------------------------------------------------------
2012-10-05

Kedves Tagság!

Pénteken, 5-én Krivik Sanyi klubtársunk össezállítását élvezhetjük, melyben a dallamos kemény
rockzenéé lesz a főszerep. A kanadai Triumph kerül terítékre filmben, hangban!
20:15-ig vagyunk nyitva, majd 20:30-ra átmegyünk a Folkográfia szabadtéri koncertjére!

Koncert-előzetes:

október 26:  VIZIO - klubkoncert
november 23: ELECTRONS - klubkoncert
december 14: New JAMMY - klubkoncert

december 21: évadzáró (még tervezés alatt)

A Blues legyen Veletek!
És persze október 12:    AZ EMLÉKKONCERT!!!


-------------------------------------------------------------------------------------------------

Figyelem!
Az Emlékkoncerten fellépő zenekarok az alábbiak szerint változtak:
A Galeri formáció nem tudta vállalni a fellépést, valamint a Gitárpárbaj helyett az esztergomi

Tűzkerék XT lép fel, igazodva az Emlékkoncert koncepciójához.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Figyelem Mindenkinek!

Október 5-én a klub-napon Léna babgulyást főz, aki részt kíván venni rajta,
az szeptember 28-ig fizessen be Lénának 700.-ft-ot!
BAB-ROCK!!!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------Több zenész-tagtársunk javaslatára úgy döntöttünk, hogy ezután minden hónap utólsó péntekjén, ha éppen nincs koncert, beindítjuk az ALKOTÓMŰHELY-t!
Ez úgy nézne ki, hogy bárki aki akár kezdő zenész, vagy éppen haladó, vagy éppen profi, az ilyen napokon
beugrik egy kicsit gyakorolni, próbálni, vagy éppen jammelni!
Ehhez persze az is szükségeltetik, hogy legyen valami erősítés, ami a klubnak még nagyon kevés van!
A dolog csak úgy működne, ha az érintett muzsikusok hoznának valami kis alap-erősítőt is!
Meglátjuk hogyan működik majd a dolog a gyakorlatban, és ahogy ismerjük magunkat, egyből leállunk vele ha nem megy, de rögtön tovább-fejlesztjük ha megy!
Szóval továbbra is úgy működünk, hogy teljesen szabad a program, bármikor eltérhetünk az eredeti programoktól, az a lényeg, hogy mindig azt csináljuk amit éppen szeretnénk!
Természetesen az alap-program marad, tehát egy rock-nap, egy blues-nap, egy jazz-nap és egy élőkoncert!

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kedves Rock-Barátaim, Blues-Barátaim, Jazz-Barátaim és MINDENKI!

Elérkezettnek láttam az időt arra, hogy bemutatkozó-rendezvényünk, a Radics Béla-Jimi Hendrix Emlékkoncert vonatkozásában tájékoztassalak Benneteket!
Gőzerővel megkezdtük a koncert szervezésének végső fázisait, és a részletek pontosításának munkáit! Méltóképpen szeretnénk megemlékezni a magyar rockzene legnagyobb gitárosáról, valamint a nemzetközi rockvilág legnagyobb gitárosáról. Természetesen ŐK KETTEN a főszereplők, de nem feledkezhetünk meg a műfaj többi nagy hőséről sem, ezért lesznek olyan programrészek, ahol ezt majd megtehetjük. Radics Béla 30 éve távozott, Jimi Hendrix pedig most lenne 70 éves!

És végre megszületett végleges plakátunk is, ime:


Rendezvényünkre igyekszünk meghívni az ország prominens személyiségeit, azokat, akik kapcsolatban voltak Radics Bélával. Itt most még értelemszerűen neveket nem említhetek, hiszen mindez szervezés alatt áll.
Igéreteket kaptunk arra, hogy rendezvényünk a neves személyiségek segítségével országos eseménnyé válhat!
A koncert plakátolásra kerül: Budapest - Debrecen - Kecskemét - Hódmezővásárhely - Szeged - Békéscsaba városokban, és természetesen Orosházán, valamint a környező településeken.
Az esemény remélhetőleg bekerül olyan internetes portálokra mint a Rockinform, a Zene.hu, a BEOL, az OROS-CAFÉ.

Az eseménnyel szeretnénk Tisztelegni mindazok előtt akik az igaz valódi és élő rockzenét szeretik és támogatják, mert ez egy harc Barátaim, egy harc a túlélésért, a rockzene túlélésért!
Mert sose feledjük, ROCK WILL NEVER DIE!

Az Orosházi Rock És Blues Egyesület nevében
Mihály Zoltán

----------------------------------------------------------------------------------------------------


2012-07-25 - Gyorshír!
Kedves Tagság!

2012.július 27-én John Lord emlékestet tartunk, emellett a klubtagokat egy pörkölttel látjuk vendégül! Ellátogat klubunkba ezen az estén a Radics Béla Emléktársaság elnöke Budapestről. Mindenkit szeretettel várunk!2012-07-08
Paprikáskrumpli kolbásszal és kovászos uborkával, némi jazz zenével felöntve, majd JAMMY KONCERT!
Ez a menü Július 20-ra!!!!

Fiatalok előre! Augusztus 10:   REVIZIÓ KONCERT!

 2012.05.09.
Blues-kedvelők figyelem!! Pénteken 11-én ismét találkozunlk a Klubban! Ujabb meglepetések jönnek! Bemutatjuk a Bluesberry együttest, megvizsgáljuk Walter Trout vadonatuj lemezét, és Berke Géza figyelmébe ajánlom Larry Carlton fenomenális 2004-es Párizsi koncertjét!
És persze ne feledjük, most is meghallgatjuk egyik tagtársunk, jelen esetben "Fáni" TOP-10 kedvenc nótáját!


2012.05.02
Néhány lemez....
Csak érdekességként nézzetek bele: www.mzrock-covers.blogspot.com !

2012.05.01
Körlevél!
Figyelem Mindenkinek!
Május 4-én pénteken (amúgy Rock-est) Lemezbemutató: Big Ed Sullivan + Dominkó TOP-12.
Ezenkívül a május 18-i találkozó (pörkölt!!!) megbeszélése! Már előre mondom mindenkinek, hogy ezuttal
a zsebekbe mindenki rakjon egy normális villát, amivel enni is lehet majd! Persze lesz műanyag is, de az szart sem ér! Aki részt akar venni rajta az most pénteken mindenképpen ugorjon be, mert lemarad, és éhes lesz!


2012.04.28
Sodrásban!
Hello Everybody!
Emlékeztek még Bobby Gordon köszöntésére a BBC-n?! Ez jutott eszembe amikor ismét irnom kell!!!!
Most jöttem egy interjúról. A Rádió 1 számára nyilatkoztam az Egyesület és a Klub terveiről, holnap reggel lesz adásban! Ami kurva fontos, hogy ezentúl várnak minden hírt, ami velünk kapcsolatos, ha leadjuk akkor máris bemondják!!!! Igaz a Rádió 1 nem a BBC, de azért kezdetnek nem rossz!!!!
Következik a TV, azt is meg kell nyerni magunknak, mert a kapcsolatok nagyon fontosak ám, Nektek magyarázzam???

Ja és most jelentkezett az Insert Coin zenekar, hogy fellépnének Klubunkban! B.B.King, Muddy Waters, Eric Clapton stb! Ezt játszák és fiatalok!!!!!! Békéscsabáról! Várom a válaszlevelüket, azonnal közreadom amint bejött!!!!
Az úton még csak most indulunk!!!!

Köszönet!!!
Ezúton mondunk köszönetet ismét azoknak, akik segítik Klubunk életét!!!!
Köszi Czédula Imrének és Szuperinfó csapatának!
Köszi Kerekes Janinak és Elektroart BT-jének!
Köszi Mindenkinek, akit tesz valamit az igaz zene érdekében!


Éhesek vagyunk!!!
Hahó rocktársaim a blues-ban!
Itt a jó idő, és felekezetünk többsége úgy döntött hogy kéne már egy nagyot kajálni, ezért május 3.péntekjén (amúgy jazz-est) vagyis 18-án pörköltfőzés következik!!!!!
Mindenkit arra kérünk, ha részt akar venni ezen a szeánszon, akkor azt gyorsan jelezze, mert el kell intézni dolgokat! Fejenként 1000-ft-ot összedobunk, és első közös vacsoránkat elfogyasztjuk. Az égiekkel már beszéltünk, aznap ragyogó idő lesz, 20 fok (+-ban!!!) a zene adott, és a kertet is rendbetesszük.
Tehát jelzéseket kérünk minél hamarabb!!!!2012.04.20
Néhány gondolat....
A mai jazz-esten volt egy vendégünk Hmvásárhelyről, Almási Lajos aki megigérte hogy többször is eljön, sőt beszél vásárhelyi zenekarokkal is fellépés ügyben! Azt is köszönjük, meg azt is hogy megtisztelt bennünket!

Két uj taggal bővültünk, ők a Dominkó-házaspár, Üdv a régi ismerősöknek!

És ha már a tagságnál tartunk, egy tagunk sajnos kilépett, ő Tóth Jenő. Elfoglaltságai miatt nem tudja vállalni a további egyesületi tagságot. Sajnáljuk!

Még egy nagyon fontos dolog történt ma. Ulrich Öcsi jóvoltából megismerkedtünk Kasza Pistivel, aki a jövőben segíteni fog Klubunknak a hangosításokban, ez nagyon nagy dolog, és ezer Köszönet érte! Ez azt is jelenti, hogy tervezhetjük a havi élő-koncerteket!!!!

Más: 18-án Dr.Rock Klubjában Szegeden voltunk hivatalosak Pleskonics Bandi (Plesi, Dr.Rock stb) szives meghívására, ahol bemutatkozott az Orosházi Rock Klub. A főként fiatal egyetemista közönségnek a progresszív rock dán-svéd-finn kiválóságait mutattuk be, és jegyzeteltek ám!!!! Emellett Léna Indiai élményeit osztotta meg a közönséggel, szóban és képben egyaránt. Utána már ment egy kis blues is majd ismét Léna következett, ezuttal Pekingi finomságokkal! Nagyon jól éreztük magunkat, ugy vettük észre a közönség is, és Nagyon Köszönjük Plesinek a lehetőséget, ez jó reklám volt Klubunknak!!! Természetesen Plesi is megigérte hogy jönni fog egy jó kis blues-formációval!!! Majd egyeztetünk!

Jövő héten április 27-én Rock-est lesz! A KLUB MINDENKIT VÁR!

Menü: Tóth Tibi TOP 15 (kiváló nótákkal!)
Lemezbemutató: Meglepetés!!!


2012.04.13.
A Főpróba szenzációsan sikerült.
Április 13. péntek: általában szerencsétlen napnak mondják, de az Orosházi Rock Klub életében szerencsés napnak bizonyult! Az élőzene varázsa kimozdította az "öreg" rock és blues dinoszauruszokat barlangjukból. Mihály Zoli és Léna már napokkal előtte feldíszítette a termet igazi rock ereklyékkel. Délután öttől már hallgattuk Léna kedvenc bluesnótáit, majd este 8 órától élő-koncert következett, melyen Ulrich Öcsi És Barátai, vagyis a Diggin' Deep lépett fel. Az 50-60 fős közönség egyszeri, és megismételhetetlen varázslatban részesült! A zenekar szinte azonnal ráérzett a hely szellemére, és zsigerből nyomták a jobbnál jobb nótákat. Jó volt látni a nem éppen tini közönség szemeit, ahogy ujra lázba hozta őket az igazi blues zene. A siker láttán a klub vezetői elhatározták, hogy ezentúl minden hónap 4.péntekjén megpróbálnak élőzenével szórakoztatni, remélve hogy a fiatalabb közönség is kedvet kap a klub látogatására, mely minden pénteken nyitva tart.
Stilusok jöhetnek, mehetnek, de a blues ÖRÖK!
Orosházi Rock És Blues Egyesület.


2012.04.14.
Diggin' Deep
Diggin' Deep volt a neve Ulrich Öcsi és Barátai-nak este a koncerten. Öcsi információi szerint ez egy olyan
formáció, mely alkalmanként áll össze, a zenekar minden tagja több más formációban is tevékenykedik, és az évek során komoly tapasztalatokat szereztek. Éreztük is ezt a bulin, mert "feeling"-je volt műsoruknak. Az látszott hogy Ők maguk is jól érezték magukat a szinpadon, és ebben az esetben nem számít hogy ötven, vagy ötszáz néző előtt játszanak.

Nézzük a zenekar felállását:
Ulrich József "Öcsi" - basszusgitár, ének (Orosháza)
Herceg Mónika - ének (Csárdaszállás)
Gombkötő Ede - billentyűk (Szeged)
Nagy Bence - szájharmonika (Hódmezővásárhely)
Fazekas Attila - gitár (Békéscsaba)
Hajdu Zoltán - dob (Orosháza)
Rácz László - gitár (Orosháza)Köszönet
Köszönet Mindenkinek aki segített abban hogy a főpróbaként kikiáltott nyitóbuli öszejött!

Köszönjük: Lénárt Ferencnek a szervezésért, a diszitésért és mindenért
Kárai Attilának a hangosításért
Tóth Tibornak a szervezésért
Ulrich Öcsinek és minden zenésztársának a kiváló buliért
Az Ady E.u. Vasboltnak a szponzorálásért
Király István teherfuvarozónak a szponzorálásért
Hotoránné Gabikának Városi Könyvtár a berendezésekért
Törköly Józsinak a berendezésekért
Az Orosházi Rock És Blues Egyesület minden tagjának
A megjelenteknek, köztük a Békéscsabai Rock Klub vezetőinek
Zsedényi Petinek a fotókért
Kecskeméti Krisztinának a reklámért
és mindenkinek akiket itt kifelejtettem!!!!

Mihály Zoltán klubvezető
Köszönet
Köszönet Mindenkinek aki segített abban hogy a főpróbaként kikiáltott nyitóbuli öszejött!
Köszönjük: Lénárt Ferencnek a szervezésért, a diszitésért és mindenért
Kárai Attilának a hangosításért
Tóth Tibornak a szervezésért
Ulrich Öcsinek és minden zenésztársának a kiváló buliért
Az Ady E.u. Vasboltnak a szponzorálásért
Király István teherfuvarozónak a szponzorálásért
Hotoránné Gabikának Városi Könyvtár a berendezésekért
Törköly Józsinak a berendezésekért
Az Orosházi Rock És Blues Egyesület minden tagjának
A megjelenteknek, köztük a Békéscsabai Rock Klub vezetőinek
Zsedényi Petinek a fotókért
Kecskeméti Krisztinának a reklámért
és mindenkinek akiket itt kifelejtettem!!!!

Mihály Zoltán klubvezető