Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2012. augusztus 12., vasárnap

2012-08-10 Revízió koncert

Az augusztusi programunkban ezen az estén a fiatal Revízió együttes bemutatkozását vártuk. Kasza Pista és csapata már 5-kor megérkezett és "megalkották" a hangosítást, és ismételten csak köszönetünket fejezzük ki érte! A fiúk is megjöttek, majd este nyolc után a zenekar megkezdte műsorát.


Mindjárt az elején meglepődtünk páran, hiszen olyan "füleseket" kaptunk, hogy a banda még nem igazán van kész, hogy kezdők, meg ilyenek. Aztán a Tankcsapda nótája alatt már látszott, hogy ez korántsem így van! Nagyon is egyben voltak, a hangszereiket jól kezelték, és egészen összeszokott hangzást produkáltak.


Ez igy ment később is, és az énekesnő hangja egészen jól passzolt a többnyire férfihangra készült nótákban. Aminek külön örültünk, hogy jöttek szép számmal fiatalok.

Ez a koncert ugy gondolom bizonyította hogy klubunk nem egy "nyugdijasok" találkozóhelye, ide egyre több fiatal ugrik be klubnapokon is, vagy éppen jön el koncertnapokon.


És itt van a legujabb rajongó, aki alig pár éves, és Édesapja jóvoltából már kóstolgatja a rock and roll-t! Horváth Lacika Kund elkezdett gitározni, igaz még csak otthon, de ha igy folytatja, akkor mivel jó korán kezdte, sokra viheti! Üdvözöljük a jövő tehetségét!

Természetesen Lacika a kép jobb oldalán látható!!!!

Vissza a Revízió-hoz, az öttagú csapat felállása:

Nagyházi Renáta - ének

Kőrös Zseráld Viktor - gitár

Fenyvesi Antal - gitár

Bányai József - basszusgitár,ének

Nemes Richárd - dob

Sorra jöttek a Tankcsapda, Road, Alvin És A Mókusok, Kispál És A Borz nóták, de elnyomták olyan külföldi bandák dalait is mint a Green Day, AC/DC. Csak gratulálni tudunk a zenekar teljesítményéhez, amit csináltak, azt jól csinálták, ha még több saját daluk lesz, még sokat hallhatunk róluk.
Ezuton szertnénk megköszönni a fiatalokból álló Revíziónak hogy felléptek klubunkban!


Egyszóval jó kis este volt, továbbra is szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Következő koncert augusztus 31-én: FOLKOGRÁFIA, majd szeptemberben ÖRÖKSÉG!
a ZENE EREJE LEGYEN VELETEK!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése