Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2012. november 24., szombat

Koncert

2012-11-23









Electrons koncert

A nyáron nagy sikert aratott Electrons ujra ellátogatott Klubunkba november 23-án este. Ahogy előre jelezték, két részre osztották műsorukat, az első részben jólismert és standard rocknótákat nyomtak, a második részben pedig Deep Purple nótákat.

Elhangzottak olyan dalok, mint az Uriah Heep "Easy Living" "Tears In My Eyes" "July Morning" kompozíciói, vagy a Steppenwolf himnusza a "Born To Be Wild", de játszottak a Taurus-tól is. A Procol Harum "Whiter Shade Of Pale" dala sikerült talán a legjobban (ez az én egyéni véleményem), de a többit is a megszokott magas szinvonalon játszották.

A Deep Purple blokkban a zenekar első felállásának néhány dalával kezdtek, majd jöttek a nagy dalok, "Highway Star", "Child In Time" stb.

A csapat megint rendkivül stabilan szólalt meg, nagyon együtt volt mind a négy hangszeres. Ez nem csoda ha egy olyan ritmusszekció adja az alapot mint az Árva Gabi (basszus)Hegyi Árpi (dob) kettős. A gitáros Kertai Béla, érzésem szerint most jobban szólt mint a nyáron, és többet tett hozzá a produkcióhoz. Talán Balogh Gabi "bácsi", a billentyűs nem "villogott" most eléggé, de persze így is nagyon jól szólt.  

Sajnálhatják azok akik nem jöttek el, mert jó buli volt, és nagy valószinűséggel az utólsó ebben az évben.


A tagság úgy döntött, hogy tavaszig most már csak kéthetente találkozunk, így legközelebb december 7-én lesz klubnap. Az oka rendkivül egyszerű, a fűtés drága, pénzünk alig, és jobb az ha egy kicsit hoszabb idő telik el két klubnap között, hátha ez jobban aktivizálja a tagságot.

Tehát találkozunk december 7-én, amikoris megbeszéljük a december 21-i programunkat is, hiszen lassan lezárjuk az évet.

Addig is jó zenehallgatást mindekinek!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése