Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2013. december 13., péntek

Látogatóban...

Tegnap, azaz dec.12-én egy kedves meghívásnak tettünk eleget. A gyulai rock klub invitált bennünket havi összejövetelére, melyet állandó helyükön, a Gyulai Vizművek klubhelyiségében tartottak. A bemutatkozások után megkértek bennünket egy órás, másfél órás műsorra. Mi ugy gondoltuk, hogy ebben a műsorban bemutatjuk az Orosházi Rock Klub életét, elmondtuk tapasztalatainkat, és egyáltalán azt, hogyan működünk. Reméltük hogy információkkal tudjuk segíteni a gyulai klub működését, és ugy tapasztaltuk hogy ez sikerült is.

 

A meghívásnak volt egy előzménye is, hiszen a uj Barátaink egy háromfős csapattal résztvettek a Műv.Házban Orosházán november 7-én tartott Rockvetélkedőn, és egész szép eredeménnyel (ha jól emlékszem) a 10 csapat közül a 4. helyen végeztek. De nem is ez a lényeg, hiszen ott mindenki nyert, ha mást nem barátságot, ami nem mellékes. Szóval ott ismerkedtünk meg Velük, és kiderült, hogy már több mint 20 éve rendszeresen összejárnak és műsorokat tartanak. Meghívtak bennünket, és mi örömmel fogadtuk, mert ugy gondolom az ilyen kluboknak össze kell tartaniuk, a mai nehezebb időkben pedig különösen.



Nagyon jól éreztük magunkat, uj ismeretségeket kötöttünk, és meghívtuk őket januárban egy klubnapra, hogy bemutatkozhassanak.


Ezúton szeretnénk megköszönni a szivélyes fogadtatást, a kaját, a söröket, és a baráti közeledést. Kívánunk addig is Kellemes Karácsonyt és Boldog Uj Évet! Januárban találkozunk velük!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése