Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2014. március 10., hétfő

Gondolatok egy koncert kapcsán....

Igen, most szubjektiv véleményemet, gondolataimat szeretném megosztani mindazokkal akik időnként ellátogatnak egyesületünk lapjára.

Az elmult szombaton ismét találtunk egy olyan bandát, mely nagyon profi módon nyomta le buliját, bizonyitva hogy nem csak a nagy nevek tudnak zenélni! KÖSZÖNET a SOUNDKILLERS zenekarnak!

A csapat egyből vette a lapot, látva a fogadtatást, és rendkivül jó szinvonalon muzsikált!
Amiért egy kicsit dühös vagyok, az a tény, hogy sokan mondják, jó ez a klub, csináljátok tovább, stb. ugyanakkor valamilyen oknál fogva sokan távolmaradnak az ilyen és hasonlóan jó programoktól mint az elmult szombati.

A segitségeteket kérem! Mit tegyünk hogy az ilyen egyszeri és megimételhetetlen koncertekre többen látogassanak el! Azért működik ez a klub, hogy minél többen megtalálják azokat a zenei élményeket melyeket csak ilyen igazi klubhangulatban lehet kiaknázni! Merőben más ez, mint amikor egy kocsmában fellép egy banda! Igy kb 50 koncert után. két éves fenállás után bátran ki merem jelenteni hogy maguk a zenészek is több esetben ráéreztek a klub varázsára, az élőzene fontosságára!

Minden Tiszteletem azoké akik rendszeresen látogatják klubunkat, és megadják a fellépő bandáknak  a tiszteletet,  és szinte minden alkalommal frenetikus hangulatot varázsolnak!!!!!!

Ha én zenész lennék mindig csak ilyen környezetben szeretnék játszani. Persze sokan mondhatják hogy hazabeszélek. Igen irtam is hogy szubjektiv dolgokról lesz szó, meg igen csakazértis hazabeszélek! Töretlenül visszük tovább a zászlónkat, és hiszünk az élőzene varázsában,
csak azt szeretnénk hogy eredeti célkitűzéseink sem csorbulnának, vagyis minél több embernek elhozni a minőségi élőzenét, mert amit ma kapunk zene cimszó alatt a különféle médiáktól, az fényévekre van a minőségtől.

DE AZ NEM ELÉG HOGY MI AKARJUK!  
MI CSUPÁN BIZTOSITJUK A LEHETŐSÉGET,
DE EZZEL ÉLNI KELL, ÉS EHHEZ EL KELL LÁTOGATNI A KLUBBA!

Ezek csak amolyan "lusta és hétfői" gondolatok voltak, elnézést kérek mindenkitől ha kicsit hosszúra sikeredett.

SOKÁIG ÉLJEN A ROCK AND ROLL!
Mihály Zoltán klubvezető

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése