Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2014. november 5., szerda

2014 október 25 - HELLCOME koncert

Legutóbbi koncertünkön egy igazi hardrock csapat mutatkozott be.

A Hellcome Békéscsabáról érkezett. Páran már ismertük a zenekart, a GYIÖK által szervezett zenekari vetélkedőn a nyáron felléptek a főtéren ők is, és már akkor hallottuk hogy milyen jó torka van az énekesüknek. Aztán októberben felléptek a Schiller nevezetű becsületsüllyesztőben, ahova jó pár klubtag is átruccant. Hát szinte semmit nem hallottunk rendesen, a kocsma akusztikája valami borzalom volt. Ott megbeszéltük, hogy jöjjenek el a klubunkba.

Biztos voltam benne, hogy nálunk a jó akusztikának és Kasza Pistáék szakértemének köszönhetően a hangzás kiváló lesz, és így is volt.



A Hellcome felállása:  Tóth Attila - ének
                                     Kisdi Endre - dob
                                     Nagy Szabolcs - basszusgitár
                                     Arany Máté - gitár
                                     Radics Róbert - gitár
    






Az öttagú HELLCOME vérbeli hardrockot játszott, sorra jöttek a Whitesnake, AC/DC, Deep Purple ismert nótái, és az énekes Tóth Attila egyre jobban belelendült.



A hangzás nagyon profi volt, ismételten csak azt tudom mondani, hogy a K&S hangtechnika csapata egyre kiválóbb munkát végez, amit nem győzünk megköszönni!!!!!!!! 





Saját nótákat is játszottak, melyek közt volt egy-két egészen jó dal is. A zenekar hamarosan studióba vonul, hogy elkészítse bemutatkozó lemezét.



"Pokoli fizetség", ez lesz az album címe, és azt igérik karácsonyra elkészül.
Kiváncsian várjuk.








A Hellcome 2014 februárjában alakult Békéscsabán. Stilusukban a hard-rock és a metál keveredik.
Ahhoz képest hogy elég friss együttes, már nagyon jól játszanak. 


A zenekar két tagja is orosházi illetőségű, az énekes Tóth Attila, valamint Radics Róbert gitáros.


Klubunk a hetvenedik koncertjéhez közeledik, de eddig nem túl sok jó énekeset hallottunk (a profikat természetesen nem beleértve), ezért is nagyon kellemes meglepetés volt számunkra hogy most Tóth Attila személyében egy kiváló frontembert ismerhettünk meg. A nehéz és magas hangokat is nagyon jól tolta, talán csak annyi a személyes megjegyzésem, hogy kevesebb "sikítás és üvöltés" is elég lett volna. Ezeket azért merem leírni, mert jópár ember a közönségből ugyanezt mondta amellett hogy egy nagyon erős és nagyon jó vokalista. 

Mindent összevetve a Hellcome nagyon jó koncertet adott, és ezt KÖSZÖNJÜK!
Még az ortodox blues-tagoknak is tetszett!!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése