Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2012. május 19., szombat

2012-05-18

Hello Mindenkinek! Ébredező Blues-Testvérek!

Első közös vacsoránkat fogyasztottuk el pénteken, azaz tegnap este, Léna és Tóth Tibi kitett magáért, jól sikerült!

Az külön jótt tett az estének, hogy páran elhozták életük párját is, ahogy mondani szokták Ők csak emelték az est fénypontját, és egy kicsit beletekinthettek "szent őrüleünkbe", és talán jobban megértik mit jelent nekünk a ZENE!


Persze a zenei "aláfestések" sem maradtak el, de igazából a mai napon a tematika kissé felborult. Belehallgattunk az általam beharangozott Soft Machine Legacy lemezébe, de az most túl nehéz falatnak bizonyult, elvégre a pörköltre összpontosítottunk!

Annál kiválóbbra sikeredett Szoki video Top-15-je, melyben nagyon jó érzékkel válogatta össze kedvenc dalainak egy részét klipek formájában. Köszönjük!

Csak a köszönet jár a Krivik-testvéreknek, na meg Tóth Tibinek akik nagyban hozzájárultak a klub látványához, hiszen ha valaki belép a terembe, azonnal látja az összeszerelt dobszerkót, a kipakolt gitárokat, és erősítőket, igy azonnal konstatálja, ITT ZENE VAN!

Ismét voltak vendégeink, eljött a Békéscsabai Prog-Rock Klub két vezetője, valamint Almási Lajos barátunk Hódmezővásárhelyről, aki fontos kapocs az ottani zenészekkel és zenét imádó hozzánk hasonló "őrültekkel".

Belenéztünk Jan Akkerman koncertjébe, de igazából az est fénypontja Robben Ford és Blue Line zenekarának fergeteges fellépéséről készült film volt.

Az este zárásában már majdnemhogy kivánságműsorrá alakult a helyzet, végül a nagy tanító, a mester Jimi Hendrix fellépéséből néztünk részleteket )Monterey Pop Fesztivál). Szóval megint jó volt együtt, az a harmincegynéhány ember biztosan így gondolja.

Most gőzerővel készülünk május 25-re, a következő szeánszunkra, ami egyben a klub ünnepélyes megnyitását is jelenti majd.

A blues legyen veletek, persze velem is!

MZ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése