Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2012. június 30., szombat

2012-06-29 Péntek - Klubnap








Egy ujabb hónapot zártunk le 29-én pénteken a Klubban. Úgy gondolom egy jó és sikeres hónapot, hiszen egy rendkivül jó koncertet láthattunk az Electrons jóvoltából, és az sem mellékes, hogy ebben a hónapban három uj taggal is bővültünk.

Nagy örömmel üdvözöljük a fiatal generációt képviselő legujabb tagunkat Tenkes Tamást!
Tamás egyébként a békéscsabai Fear LA zenekar gitárosa, és kedvcnce Yngwie Malmsteen, valamint a nemrégen eltávozott kiváló vokalista Ronnie James Dio.
Készülj Tomi, a jövő hónapban letesztelünk a tótkomlósi fesztiválon!

E kis köszöntő után térjünk vissza az estére. Amikor megérkeztünk Tóth Tibivel a Klubhoz három srác két gitárral és egy laptoppal várakozott a bejáratnál. Kovács Tibi már az Electrons koncert szünetében megkérdezett bennünket hogy néha bejöhetnek-e a klubba gyakorolni, természetesen biztattuk és lám már egy hét múlva jelentkezett két havarjával. Megígértem nekik hogy minden pénteken az első órában gyakorolhatnak nálunk. Hiába, a fiataloké a jövő.



Aztán befutott komlósról az egyesületünk elnöke Csuvár Józsi is, és ujabb köszöntő következett. Isten Éltessen Józsi szülinapod alkalmából! Ma az ő napja volt, kedvenc nótáiból válogatott össze egy TOP 20-as anyagot, remek dalokból. Később belenéztünk a Lux jubileumi koncertjébe, és zárásként a Woodstock Fesztivál filmjébe.

Közben az udvaron többen is megpróbálkoztak a gitározással, és az "ujonc" Tenkes Tomi is játszott egy két kellemes szólót. Leszkó Robi is beugrott, és ha már ott volt, eleresztette a kezét egy kicsit. Szóval nagy melegben, de jó kedvvel zártuk ezt a hónapot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése