Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2012. június 9., szombat

Június 8 - Péntek - Blues est

A ma kezdődött foci EB azért nagyban hozzájárult ahhoz, hogy kevesebben voltunk ezen az estén, mint általában. Azért ugyanaz a jó hangulat uralkodott, mint ami a megszokott. Jó hír, hogy ujabb taggal bővült az Egyesület, Ferenczi Sanyi, igazi nevén "Frédi" csatlakozott. Volt egy fiatal pár is nálunk, akik érdeklődtek a klub iránt, és ott is maradtak egy jó ideig. Meglátogatott bennünket a sohasem ráérő Ilyés Gabi és párja is, jót dumáltunk! Szegény Tóth Tibi nem tudott eljönni, mert a magas láza ebben meggátolta, de azért lélekben velünk volt. Azért szegény, mert volt az estén egy vendégünk Szlovákiából is, az Ujvári-pár jóvoltából, és Tibi lemaradt egy kis beszélgetésről.

Megnéztünk egy 1969-ben készült Supershow című koncertfilmet, baromi jó volt! Aki játszottak benne: a Colosseum, a Modern Jazz Quartet, Buddy Guy, Steve Stills, Buddy Miles, Eric Clapton és sokan mások.

Zárás előtt megintcsak egy kis kivánságműsor zajlott ki-ki kedvenc bandájával.

Beszéltünk arról, hogy a jövőben minden alkalommal egy-egy tagunk kedvenc lemezét hozza, és meghallgatjuk.

Véglegesen eldőlt, hogy Junius 22-én az Electrons ad koncertet! Erre megint mindenki készüljön, mert igérem kiváló lesz!

A következő buli az Electrons után várhatóan a Jammy-é lesz, időpont még egyeztetés alatt.

Junius 15-én Jazz-est! Viszlát Mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése