Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2012. október 17., szerda

Hirek


A bemutatkozás sikeres volt

Az emlékezés általában szomorú érzésekkel tölti el az embert, azomban
a 2012.október 12-én megrendezett Radics Béla-Jimi Hendrix Emlékkoncerten
ez közel sem így történt. Mi szervezők is meglepődve tapasztaltuk hogy igen komoly volt az érdeklődés, a műsor végső részében már majdnem teltház volt a Művelődési Központ színháztermében. Sokan jöttek, hogy az Orosházi Rock És Blues Egyesület első igazi bemutatkozó rendezvényén felidézzék szép emlékeiket, melyek ehhez a műfajhoz kötik őket, jöttek vidékről, Törökszentmiklósról, Hódmezővásárhelyről, Tótkomlósról és máshonnan is.

Mindezt látva úgy éreztük hogy van kereslet a rockzenére, régen kellett volna már ilyen rendezvényt szervezni városunkban. Minden adott volt ahhoz, hogy a közel 300 ember jól érezze magát, a hangosítás profi szinvonalú volt, a fellépő zenekarok pedig átérezve az esemény jelentőségét, rendkivül jó szinvonalú zenével álltak közönség elé.

A 30 éve elhunyt legnagyobb magyar gitárosra, Radics Bélára és a nemzetközi rockzene leghíresebb gitárosára, az éppen 70 éve született Jimi Hendrixre emlékeztünk elsősorban, de filmes összeállításban megemlékeztünk a rockzene már eltávozott zenészeiről is, akiknek oroszlánrészük volt abban, hogy ez a műfaj kivívja rangját a művészetek palettáján.

Összegezve megállapítható, hogy az utóbbi évek egyik legszinvonalasabb rock-rendezvényén vettünk részt, ezt számos köszönő levél, és elismerő megnyilvánulás bizonyította. Mindez tovább erősít bennünket abban a törekvésünkben, hogy mindent megtegyünk ennek a műfajnak a népszerűsítése érdekében, és továbbra is azon munkálkodunk hogy egyesületünk klubja kiszolgálja a rockzene iránt érdeklődők igényeit.

És ne felejtsük el azokat aki segítettek hogy ez a minifesztivál így sikerüljön, ezért köszönetet mondunk támogatóinknak:

          Petőfi Művelődési Központ
          Városüzemeltetési és Szolgáltató RT
          Otthon 2 Söröző
          Szuperinfo
          Gyarmati Trans
          S-Copy
          Elektro Art Bt
          Asztalos Depo Kft
          Ilovszky Tüzép
          Kárai Trans
          La Rosa Pizzéria
          Mackie Hangtechnika
          Mihálka András
          Rock Klub Orosháza
          Kecskeméti Krisztina
          OrosCafé
          Radics Béla R.B. Emléktársaság
          Rádió 1
          BEOL - Korbely György

és nem utólsósorban a két fantasztikus festményért:
         Mihály László
         Garamvölgyi Gréta

Orosházi Rock És Blues EgyesületNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése