Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2013. április 9., kedd

2013-04-09

Hírek...

Azt hiszem körvonalazódik egy olyan lehetőség, mely azt eredményezi, hogy Klubunknak lesz egy saját, házi-zenekara, méghozzá Orosháza egyik legjobb, ha nem a legjobb zenekara, az Örökség. Terveink szerint minden hónap utólsó szombatján lépnek majd fel rendszeresen. Ez nemcsak azért jó, mert szeretjük az Örökség-et, hanem azért is, mert lehet hogy igy ujabb "arcokat" tudunk becsalogatni a klub életébe is. Egyenlőre ennyit erről, nemsokára ujságcikk is foglalkozik majd ezzel a témával. Mindenesetre az áprilisi programunkban már ott az Örökség koncertje 27-én szombaton.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------




FIGYELEM MINDENKINEK!
2013.ÁPRILIS 13-TÓL kezdődően a Rock Klub minden programját SZOMBATONKÉNT rendezi 18 órától az Ady E.u.11.szám alatt (ex-IFI HÁZ). Azokon a napokon, amikor élő-koncert van, 18 órától általában tematikus elöadás, bemutató, vagy műsor van, a koncertek mindig 20 órakor kezdődnek. Szeretettel várunk minden rock, blues és jazz-zenét kedvelőt! Ami fontos, hogy programjaink minden alkalommal ingyenesek.


----------------------------------------------------------------------------------------------------

Technika....
Folyamatban van egy profi hangosító berendezés beszerzése a Klub számára, ezzel is azt a vonalat szeretnénk erősíteni, hogy az élő zenére fektessük a hangsúlyt, hiszen a hozzánk látogató zenekaroknak is könnyítés lesz hogy egy alapfelszerelés már várja őket a klubban.


KIEZ
Köröstarcsáról jött az érdeklődés, hogy a KIEZ nevű r&b csapat szeretne fellépni klubunkban. Az egyeztetés folyik, a későbbiekben beszélünk róla.
KIEZ (Koter István Emlék Zenekar).



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése