Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2013. július 14., vasárnap

Várakozás....




ViharsaRock Fesztivál
Ugy gondolom néhány mondatban összefoglaljuk a Fesztivál szervezésének jelenlegi állását, hiszen hamarosan közeleg az esemény. Nem kis fába vágta fejszéjét egyesületünk, amikor elhatározta hogy egy nagyszabású, szinte egész napos rock és blues-koncert-sorozatot rendez a város uj főterén. Elöljáróban annyit, hogy örömmel tapasztaltuk, hogy az ügyintézések közepette nagyon sok pozitív hozzáállással találkoztunk. Nagyon kevés kivételtől eltekintve mindenki drukkol nekünk, hogy jól sikerüljön a rendezvény, és mindeütt csak segítő szándékkal találkoztunk. Ne feledjük el, ez a rendezvény lesz igazából egyesületünk bemutatkozása a városnak.

Szóval folyamatosan megyünk mindenhova mint a szélvész. Szponzorok, Önkormányzat, Rendőrség, Tűzóltóság, Polgárvédelem, NAV, engedélyek, aztán a zenekarok, hangtechnika, nyomda, plakátok, reklám stb.

Igen a szervezés sok munkával jár, de örömmel tesszük ezt, mert mi az élőzene nagykövetei vagyunk, és eltökélten dolgozunk a rock, a blues, és a jazz zenék népszerűsítése érdekében. És mindezt miért, szokták kérdezni a médiák riporterei. Azért, mert a zene az életünk, mert ebben az őrült és felgyorsult világban kell egy pont ahol megállhatunk, és megpihenhetünk. Minden embernek van egy hobbija, ami örömöt okoz neki, Nekünk a Rock, a Blues és Jazz zenék okozzák az örömet, és meggyőződésünk hogy ezekben a "rétegzenének" nevezett műfajokban olyan "kincsek" találhatók, melyek az egyetemes zenei kulturák értékes ékkövei. Ezeket a "kincseket" meg kell találni, és megosztani azokkal akik hasonlóképpen gondolkodnak a zenéről. Ezért csináljuk ezt a fesztivált is, mely őszintén reméljük hogy toboroz majd új híveket is.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése