Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2013. november 25., hétfő

Kon-Tiki koncert.....

Első reakcióm a csodálkozás volt. Aztán rájöttünk többen is, hogy minden zene jó, ha profi módon tálalják, és meg is találja a maga közönségét. Valahogy igy volt ez legutóbb szombaton is, amikor a Kon-Tiki lépett fel a Klubban. Az általuk képviselt műfaj, a gitárzene a hatvanas éveket közvetlenül megelőző időszakban robbant be a köztudatba, és teremtette meg a rock and roll műfajával együtt a beatzene kialakulásának lehetőségét. A Kon-Tiki nagyon nagyon jól játszotta ezen nagy korszak híres dalait. Én nyugodtan ki merem jelenteni, a zenekar ebben a műfajban vérbeli profi munkát végez. A hangzás tökéletes volt, jól hallatszottak a gitárok finom futamai is, melyeket nagy élvezettel játszott Tóth Pista és Fehér Béla is. A közönség pedig hát, le a kalappal!
           


Tóth István - gitár
                                       Fehér Béla - gitár
                                       Szőke Szabolcs - dob
                                       Kovács Zoltán - orgona
                                       Csizmadia Sándor - basszusgitár



                                             

Azért gondoljunk bele. Ki hitte volna, hogy egy Rock És Blues Klub műsorára elfárad vagy félszáz olyan kedves ember, akik valljuk be már inkább az idősebb korosztályhoz tartozik.
És nemcsak eljöttek, láthatóan élvezték is a műsort.





 
Ami pedig Klubunkat illeti, ismét bebizonyítottuk hogy nyitottak vagyunk minden olyan zenei eseményre is, melyek nem tartoznak szorosan profilunkhoz, mégis szolgálják azon törekvéseinket, hogy minden műfajban értékes élőzenékkel szolgáljunk a város zeneszerető polgárainak.
 
Ismét csak Köszönetünket fejezzük ki:

                         a KON-TIKI zenekarnak
                         a KÖZÖNSÉGNEK
                         a K & S  Hangtechnikának
            és  támogatóinknak!!!!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése