Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2013. szeptember 1., vasárnap

Csodálatos este....


 

Elég nehéz az embernek olyan dolgokról írni, melyek valahol belül kapnak értelmet, és általában is nehéz megfogalmazni érzéseket. Valami ilyesmi történt augusztus 24-én este a Rock Klubban, amikor Rudán Joe Akusztikus estjén hallgattuk Magyarország egyik legjobb rockhangját. Én úgy gondolom, nem csak én éreztem hasonlókat, hiszen azóta többekkel beszéltem, akik jelen voltak a koncerten, és hasonlóan vélekedtek. Nagyon szép idő volt, és mint utóbb kiderült remek ötlet volt a koncertet a kertbe, a szabadba kivinni. Volt egy hangulata az egésznek, és a jövőben ezt az utat követjük, már ha az időjárás is engedi.



Szóval Rudán Joe megajándékozott bennünket egy szép estével, és bebizonyította, hogy lehet egyetlen hangszerrel és egy énekkel is minőségi zenét csinálni. Amit Tóth László játszott gitáron, az egészen kiváló volt, és Joe hangja remekül keretbe foglalta a dalokat. Sok ismert külföldi, és magyar szerzeményt hallottunk, volt ott Deep Purple, Paul Rodgers, Pokolgép, P.Mobil, Radics Béla szerzemény és még sorolhatnám. Remek közönség jött össze ismét, akárcsak a korábbi Borsodi-Leszkó, vagy Tűzkerék koncerteken, és ismét öröm volt látni, hogy egyre több fiatal volt a közönség soraiban. Nem csalódott senki, mindannyian minőségi koncertet hallhattunk.

 

 



Este 9 után lépett deszkákra a Klub házizenekara az Örökség, akik mindig hozzák a megszokott szinvonalat, de most néhány dal után jött egy kis meglepetés is, amikor beszállt Rudán Joe is műsorukba. Három dalt énekelt el közösen a zenekarral, és láthatóan ezt mind az Örökség, mind Rudán Joe és a közönség is nagyon élvezte. Igazi élmény lehet egy ilyen énekessel egy szinpadon játszani, erről azt hiszem Csikós Gabi és az egész Örökség tudna a leghitelesebben nyilatkozni.





Köszönjük ezt a szép nyári estét Rudán Joe-nak, kisérőjének Tóth László-nak, és az Örökség zenekarnak!

Rajongókkal:





A közönség:










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése