Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2014. szeptember 8., hétfő

Köszönet...és ez itt a reklám helye

Mint ahogyan azt megtettük a helyi Orosházi Élet hasábjain is, ezuttal is szeretnénk megköszönni azoknak az intézményeknek, cégeknek és magánszemélyeknek azt a segítséget melyet az Orosházi Rock és Blues Egyesület, valamint az Orosházi Rock és Blues Klub részére folyamatosan megadnak, programjaink, koncertjeink, fesztiváljaink megrendezése érdekében.

Kiemelt köszönettel tartozunk Orosháza Város Polgármesteri Hivatalának, valamint Zalai Mihály alpolgármester Úrnak, hogy komoly támogatásukkal lehetővé tették számunkra, hogy Klubunkban a rock és blues zenét szerető közönség megtalálja szórakozását.
Úgy gondolom, mégha egy párszáz fős közösségről is van szó, az része városunk kulturális életének.

Szintén kiemelt köszönetet mondunk a K&S Hangtechnikának, hiszen önzetlenül és segítőkészen mellénk álltak, és immár több mint hatvan koncertünk hangosítását egyre komolyabb szinten valósítják meg!

Nagy köszönettel tartozunk a Média Kft-nek, hiszen programjainkat, műsorainkat folyamatosan közzéteszik a helyi médiákban, az Orosházi Élet-ben,  az Oros-Cafén, az Orosházi Városi Televízióban, ezzel is népszerűsítve Klubunkat.

Köszönjük az esztergomi Tűzekrék XT zenekarnak és teljes stábjának, hogy országos szinten is terjesztik klubunk jó hírnevét.

Köszönjük az S-Copy cégnek a sok-sok nyomtatási munkát, plakátjaink sokszorosítását, és a támogató hozzállásukat.

Köszönjük azon magánszemélyek hathatós támogatását, akik lehetővé teszik számunkra, hogy folyamatosan meg tudjunk hívni zenekarokat, elöadókat. Bár a legszivesebben itt nagybetűkkel írnám ki annak a 4-5 főnek a nevét, de az Ő kérésüket tiszteletben tartva, ezt nem tehetem.

Köszönetünket fejezzük ki továbbá:
Tourinform Orosháza
Jövő Építők TDM Kh.Egyesület
Orosfarm Zrt.
Try-Béta Kft.
Asztalos Depo Kft.
Like Magazin
Szuperinfó
La Rosa Pizzéria És Étterem
Justh Zsigmond Városi Könyvtár
ElektroArt Bt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése