Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2014. szeptember 8., hétfő

ViharsaRock Fesztivál - 3.zárónap - 2014.augusztus 3 - 3.rész

Már este 11 óra volt, és ekkor következett egy nem várt áramszünet, ami miatt le kellett rövidíteni a Wildflowers Blues Band és Tátrai Tibor műsorát.
A közben 300 fősre duzzadt közönség azomban türelmesen várta a produkciót, mely néhány perc után elkezdeődött.  Suba Attila, a zenekar vezetője és énekese a hazai blues-élet kiváló egyénisége, egy igazi jelenség a szinpadon, aki nagyon ért a hangulat fokozásához is. Legalább négyszer "lehelte" a mikrofonba: Hölgyeim és Uraim - A szinpadon Tátrai Tibor!!! Persze Tibuszt nem kellett bemutatni, hiszen az itt megjelentek szinte mindegyike tudja hogy Magyarország legendás gitárosa lép a szinpadra. Tibusz hozta a formáját, kicsit fáradt volt, ez látszott rajta, de ezen senki ne csodálkozzon, hiszen balesetét követően alig két hónappal már ujra a dobogókra állt.















































A műsor zárórészében beszállt a játékba Petendi Tomi és Bagaméri András gitárosok, és egy klasszikus Chuck Berry nótával zárták le az idei ViharsaRock Fesztivált.

Úgy gondolom mindannyiunk számára egy sikeres és hangulatos programot hoztunk létre, és örömmel konstatáljuk, hogy egyre több ismert, és kevésbbé ismert muzsikus is örömmel jön klubunkba zenélni, mert ahogy Ők mondják: itt egy lelkes és szakértő közönség várja Őket, és a Klubnak van egy olyan szellemi varázsa, ami vonzóvá teszi.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése