Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2014. szeptember 8., hétfő

Zenei unikum....

2014 szeptemberének első szombatján, 6-án, egy rendkivül érdekes programot kínáltunk a nagyérdeműnek. A Live Coals formáció akusztikus koncertje volt a program. Az sejthető volt hogy ebben az elöadásban nagy szerepet kap az irodalom is (jelesül a költészet), de azt nem gondoltuk, hogy ilyen szép számú közönség tiszteli meg a Rock Klub ezen programját.

A Live Coals egy trió felállású együttes, melyben

Bagaméri András és Jóbi Gergő gitározott és Jóbi Annamária énekelt.

Remek műsoruk volt, sorra jöttek a megzenésített versek olyan költőktől, mint Nagybandó, Pilinszky, vagy éppen József Attila.

A mintegy órás műsor hallatlanul értékes volt, szép estét szereztek mindannyiunknak.
A két gitáros nagyon együtt volt, néha egymásnak játszottak finom, bluesos szólókat, és az énekesnő jó hangja fogta mindezt egységbe. Egy igazi, akusztikus, emelkedett hangulatú koncertet varázsoltak a keményebb zenékhez szokott szinpadunkra.


Ezért nagy köszönet jár, mert ez a műsor megmutatta nekünk, hogy néha a kevesebb a több, és az emelkedett hangulatot a művészi hatások csak fokozták. Örülünk hogy ilyen jellegű koncertet is rendezhettünk, annak meg mégjobban, hogy ennyien el is jöttek, ez mutatja hogy az ilyen zenékre is van igény.
 
Köszönjük szépen az élményeket!


 

























  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése