Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2012. július 22., vasárnap

2012-07-20 Krumplipaprikás és JAMMY

Immár negyedik koncertünkre készültünk ezen a napon, de az első olyanra, amikor a főzés is középpontba került. Kora délután már kezdődtek az előkészületek, és este fél hat körül kolbászos nokedlis paprikás krumpli illata töltötte meg a levegőt.Aki jött az megkóstolta, közben a pár napja elhunyt Jon Lord-ra emlékezve a mester egy dvd-je ment a teremben. Itt szeretném megragadni az alkalmat hogy köszönetet mondjunk Frédinek, aki biztosított egy zsák krumplit, a Krivik tesóknak hogy hoztak egy rakás kolbászt és virslit meg egy csomó uborkát. Köszi a nem kis melót Tóth Tibinek és Lénának, amiért ezt a sok finomságot feldolgozták majd a bográcsban megfőzték. Nagyon finom volt!

Aztán szép lassan megérkeztek a zenészek is, és este nyolc körül elkezdődött a koncert.
Egyre több fiatal jön a koncertekre, és most is hamar telt ház lett!

A Jammy kitett magáért! Rendkívül magas szinvonalú játékukkal mutatták be műsorukat, melyben a saját nóták mellett olyan régi nagy klasszikusok dalai is megszólaltak mint Ray Charles vagy Otis Redding.

Leszkó Róbert - gitár,ének
Leszkó Hédi - ének
Szűcs András - basszusgitár
Bogdánffy Csaba - dob
Csernai Gábor - trombita

Egészen kiemelkedő volt Robi gitárjátéka, ami időnként már a jazzrock világába mutatott, de alapjában véve a nagyon kemény, feszes ritmusok jellemezték. Ráadásnak egy kevésbbé ismert Hendrix nótát játszottak, melyben a finomság és a virtuozitás keveredett, egyszóval Leszkó Robi "eleresztette a kezét", és milyen jól tette!
Remek koncert volt, kiválóan illeszkedik törekvéseinkhez, hogy szivonalas, értékes élőzenékkel szolgáljon klubunk a közönségnek.

Köszönjük a Jammy-nek, köszönjük a közönségnek!
Egy hét múlva Jon Lord emlékestet tartunk!
Viszlát!
MÉG TÖBB KÉP A KÉPEK KÖNYVTÁRBAN! (Köszönet Kerekes Janinak!!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése