Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2012. július 29., vasárnap

2012-07-27 Jon Lord Emlékest











A mai napon megemlékezést tartottunk a rockzene egyik legnagyobb billentyűsének, Jon Lord-nak emlékére, aki néhány napja távozott 71 éves korában. Erre az alkalomra soronkivüli főzésre is sor került, Léna és Tóth Tibi egy nagyon finom csülök-pörköltet hozott össze.



Komoly megtiszteltetés érte klubunkat, hiszen ellátogatott hozzánk Budapestről a Radics Béla Emléktársaság elnöke László András, aki örömmel állapította meg, hogy az Orosházi Rock Klub is meg kíván emlékezni a legnagyobb magyar gitárosról egy októberi emlékkoncerten, és minden segítséget felajánlott klubunknak.


Ezenkívül ajándékkal is kedveskedett, elhozta a klubnak a "Zöld Csillag" című kiadványt, mely főként Radics Béláról szól, valamint átadott a Klubnak egy Sakk Matt cd-t, és a 2001-es Radics Béla Emlékkoncert kazettáját.





A bemutatkozások és beszélgetések után a klub vezetőjének Mihály Zoltánnak összeállítását hallgattuk meg Jon Lord pályájáról, mely mintegy 50 évet foglalt magába. Közben elkészült a pörkölt, ami ujfent kiválóra sikeredett, és jó étvággyal fogyasztottuk el percek alatt. Ezután folytatódott a Jon Lord elöadás, majd végezetül megnéztük Jon Lord 2003-as ausztrál koncertjét.

Úgy érzem méltóképpen emlékeztünk a rockzene egyik legnagyobb billentyűsére, aki nem kevesebb mint 483 lemezen mutatta be kivételes képességét.


























































Jólsikerült est volt, és már itt felhívom a T.Tagság figyelmét, hogy augusztus 3-án pénteken bemutatjuk a Led Zeppelin 1973-as "A Dal Ugyanaz Marad" című nagysikerű mozifilmjét, előtte pótoljuk eddigi mulasztásaink közül a lemezbemutatót, melynek keretén belül megismerkedhetünk a kiváló Bluesberry együttes lemezével.
Addig is a blues legyen Veletek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése