Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2012. szeptember 17., hétfő

201-09-14



E-havi klubkoncertünkre gyülekeztünk pénteken A Klubban. A jólismert ÖRÖKSÉG zenekar érkezett hozzánk, hogy fellépésével is támogassa törekvéseinket, klubunkat, és Egyesületünket!

Már ezért nagy köszönönet jár a csapatnak, hát még azért, hogy jókedvvel és igen profi megszólalásban nyomták el a magyar rock, rock-blues legnagyobb "slágereit".



Nem készültek külön műsorral, csupán sorra jöttek a nagy P.Mobil, Hobo Blues Band, P.Box, Tűzkerék, vagy Deák Bill Gyula nóták. Ami számomra külön öröm volt, hogy sok Radics-nótát hallhattunk méghozzá igen jó megszólalásban! Mr.Andrew (Bagaméri András) letetted a névjegyedet itt Klubunkban is! Gitárjátékod nagyon élvezetes volt, semmiben nem maradt el a "nagyokétól". Ezt a teremben mindenki együntetűen állította, úgyhogy köszönjük!


Aztán ott volt a rettenetesen biztos és precíz Asztalos Andor akinek láthatóan semmiféle gondot nem jelentett semmi, csak bemondták neki a számot, és már nyomta is! Rostás Lajos nem kevésbbé kemény és precíz basszusával olyan alapot, ritmus-szekciót adott Andorral a többiek számára, hogy ez csak jó lehetett. Berta Pali kiváló érzékkel dolgozott és sok vokálban részt vett, míg a frontember, Csikós Gabi hozta a tőle megszokott jó éneket. Csikós Nándi, a kis billentyűs, akinek nem volt minden számban dolga, csak egy-két dalban játszott, de akkor jól szólt. Igaz volt olyan is, hogy már elkezdték a számot, és úgy kellett szaladgálni hogy hol a billentyűs?! Aztán persze rohant a szinpadra és nyomta amit kellett!

Bevallom igy utólag, hogy egy kicsit merész ötlet volt részemről, hogy beszálltam néhol a vokálokban, hiszen vagy harminc éve nem játszom, de egyszerűen nem birtam ki hogy ne menjek fel a fiúkhoz a szinpadra!!!! Elnézést kérek mindenkitől, de úgy éreztem pont ez a klubkoncertek lényege, hogy spontán dolgok is kialakuljanak. Egyszerűen csak örüljünk a zenének és egymásnak. Az biztos hogy én élveztem, méghozzá nagyon!

Mégegyszer elnézést kérek ha "akciómmal" zavartam bárkit is!

Ismét azt kell megállapítanunk, hogy Klbunkban megint egy szinvonalas és jó produkciót hallhattunk, bizonyítva hogy van más is, nemcsak a könnyedébb műfajok!!!!!

Mégegyszer sok köszönet az Örökségnek és a KÖZÖNSÉGNEK!
Még több képet találtok a Képek könyvtárban!


Mihály Zoltán
klubvezető

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése