Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2012. szeptember 10., hétfő

Hírek



Kedves Rock-Barátaim, Blues-Barátaim, Jazz-Barátaim és MINDENKI!

Elérkezettnek láttam az időt arra, hogy bemutatkozó-rendezvényünk, a Radics Béla-Jimi Hendrix Emlékkoncert vonatkozásában tájékoztassalak Benneteket!
Gőzerővel megkezdtük a koncert szervezésének végső fázisait, és a részletek pontosításának munkáit! Méltóképpen szeretnénk megemlékezni a magyar rockzene legnagyobb gitárosáról, valamint a nemzetközi rockvilág legnagyobb gitárosáról. Természetesen ŐK KETTEN a főszereplők, de nem feledkezhetünk meg a műfaj többi nagy hőséről sem, ezért lesznek olyan programrészek, ahol ezt majd megtehetjük. Radics Béla 30 éve távozott, Jimi Hendrix pedig most lenne 70 éves!

És végre megszületett végleges plakátunk is, ime:


Rendezvényünkre igyekszünk meghívni az ország prominens személyiségeit, azokat, akik kapcsolatban voltak Radics Bélával. Itt most még értelemszerűen neveket nem említhetek, hiszen mindez szervezés alatt áll.
Igéreteket kaptunk arra, hogy rendezvényünk a neves személyiségek segítségével országos eseménnyé válhat!
A koncert plakátolásra kerül: Budapest - Debrecen - Kecskemét - Hódmezővásárhely - Szeged - Békéscsaba városokban, és természetesen Orosházán, valamint a környező településeken.
Az esemény remélhetőleg bekerül olyan internetes portálokra mint a Rockinform, a Zene.hu, a BEOL, az OROS-CAFÉ.

Az eseménnyel szeretnénk Tisztelegni mindazok előtt akik az igaz valódi és élő rockzenét szeretik és támogatják, mert ez egy harc Barátaim, egy harc a túlélésért, a rockzene túlélésért!
Mert sose feledjük, ROCK WILL NEVER DIE!

Az Orosházi Rock És Blues Egyesület nevében
Mihály Zoltán

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése