Forditó

Összes oldalmegjelenítés

2012. szeptember 8., szombat

2012-09-07 Klubest


A még mindig csodálatosan szép időben jöttünk össze, és a meghirdetett programot kezdtük el. "Szoki" Szokolai János magyar progresszív rock összeállítással lepett meg bennünket, melyben egy Solaris koncertbe, majd az After Crying fellépésébe "pillantottunk be". A filmezés közben nem feledkeztünk meg klubunk "kerékpáros hőséről" Lénárt "Léna" Feriről sem, hiszen megnéztük legutóbbi, Indiai útjáról készült dvd-jét. Persze hogy megint büszke voltam én is, hiszen a film kisérőzenéjének összeállításában nekem is volt szerencsém résztvenni. Aztán megtartottuk a rendkivüli taggyűlésünket is, melyen megtárgyaltunk egy két témát.

A későbbiekben persze Mihály Zoli megint borította a rock nap témáját, mert bemutatta legujabb felfedezettünket, a kanadai illetőségű Justin Saladino Band-et, melyről majd később kicsit bövebben is értekezünk, most csak annyit, hogy ez a 17 éves gyerek már mit játszik!!!!!
Persze hogy bluesrockot, a legjobb fajtából!!!!

Másnap, szombaton felhívott régi "öreg" barátom Pálfai Jóska, és már mondta is, nem felejtette el a nevét a srácnak: Justin Saladino! Fogjuk még hallani ezt a nevet, ebben biztos vagyok.

Hétvégén klub-buli: fellép az Örökség! Gyertek sokan, hogy ujra telt ház legyen, mint mindig!!!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése